Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pédale Douce

Pédale Douce

10/06/2021 | Flixfilm

Pédale Douce på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Forretningsmanden Adrien er ikke er sprunget ud. Han lægger en plan for at bilde sin chef ind, han er hetero og gift for at skjule sit dobbeltliv som drag på en bøssebar.

Pédale Douce havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pédale Douce på YouTube.Se Pédale Douce på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pédale Douce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pédale Douce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pédale Douce, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pédale Douce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar