Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pédale Douce

Pédale Douce

10/06/2021 | Flixfilm

Se Pédale Douce på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Forretningsmanden Adrien er ikke er sprunget ud. Han lægger en plan for at bilde sin chef ind, han er hetero og gift for at skjule sit dobbeltliv som drag på en bøssebar.

Pédale Douce havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pédale Douce på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pédale Douce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pédale Douce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pédale Douce, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pédale Douce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar