Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Peddersen & Findus – Den lille drillepind

19/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: I sin søgen efter et hjem ændrer en dristig ung hankat livet for en ensom og gnaven gammel landmand ved at søge ly på hans gård.


Se Peddersen & Findus – Den lille drillepind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Peddersen & Findus – Den lille drillepind havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peddersen & Findus – Den lille drillepind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peddersen & Findus – Den lille drillepind herunder:Fra premieredatoen (19. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Peddersen & Findus – Den lille drillepind er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Peddersen & Findus – Den lille drillepind stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar