Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peddersen & Findus – Den lille drillepind

Peddersen & Findus – Den lille drillepind

19/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Peddersen & Findus – Den lille drillepind på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I sin søgen efter et hjem ændrer en dristig ung hankat livet for en ensom og gnaven gammel landmand ved at søge ly på hans gård.


Se Peddersen & Findus – Den lille drillepind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Peddersen & Findus – Den lille drillepind havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peddersen & Findus – Den lille drillepind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peddersen & Findus – Den lille drillepind herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peddersen & Findus – Den lille drillepind er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peddersen & Findus – Den lille drillepind stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar