Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peddersen & Findus – Glemligheder

Peddersen & Findus – Glemligheder

02/05/2019 | Flixfilm

Peddersen & Findus – Glemligheder på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Pedersen får hukommelsestab takket være en funktionsfejl i en opfindelse, forsøger hans kæledyr Findus at hjælpe ham med at huske deres liv sammen.

Peddersen & Findus – Glemligheder havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peddersen & Findus – Glemligheder på YouTube.Se Peddersen & Findus – Glemligheder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Peddersen & Findus – Glemligheder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peddersen & Findus – Glemligheder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peddersen & Findus – Glemligheder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peddersen & Findus – Glemligheder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar