Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peddersen & Findus – Glemligheder

Peddersen & Findus – Glemligheder

02/05/2019

Se Peddersen & Findus – Glemligheder på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Pedersen får hukommelsestab takket være en funktionsfejl i en opfindelse, forsøger hans kæledyr Findus at hjælpe ham med at huske deres liv sammen.


Se Peddersen & Findus – Glemligheder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Peddersen & Findus – Glemligheder havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Peddersen & Findus – Glemligheder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peddersen & Findus – Glemligheder herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peddersen & Findus – Glemligheder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peddersen & Findus – Glemligheder stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar