Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peddersen og Findus – Fornemt besøg

Peddersen og Findus – Fornemt besøg

29/01/2021 | Flixfilm

Se Peddersen og Findus – Fornemt besøg på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den excentriske gamle landmand Peddersen og hans kat Findus tager på campingtur i skoven, mens de venter på et brev fra kongen.

Peddersen og Findus – Fornemt besøg havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peddersen og Findus – Fornemt besøg på YouTube.Se Peddersen og Findus – Fornemt besøg på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Peddersen og Findus – Fornemt besøg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peddersen og Findus – Fornemt besøg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peddersen og Findus – Fornemt besøg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peddersen og Findus – Fornemt besøg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar