Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pee-wee’s Big Holiday

Pee-wee’s Big Holiday

18/03/2016 | Flixfilm

Pee-wee’s Big Holiday på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Et tilfældigt møde med en mystisk fremmed (Joe Manganiello) leder Pee-wee mod hans skæbne – og hans første ferie!

Pee-wee’s Big Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pee-wee’s Big Holiday på YouTube.Se Pee-wee’s Big Holiday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pee-wee’s Big Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pee-wee’s Big Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pee-wee’s Big Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pee-wee’s Big Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar