Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pee-wee’s Big Holiday

Pee-wee’s Big Holiday

18/03/2016 | Flixfilm

Se Pee-wee’s Big Holiday på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson, Valeria Golino
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Et tilfældigt møde med en mystisk fremmed (Joe Manganiello) leder Pee-wee mod hans skæbne – og hans første ferie!


Se Pee-wee’s Big Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPee-wee’s Big Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pee-wee’s Big Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pee-wee’s Big Holiday herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pee-wee’s Big Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pee-wee’s Big Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar