Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special

19/12/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson, Valeria Golino
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDB-bedømmelse: 4.9

Resumé: I en stjerneregn tager Pee-wee sine skøjter på og skøjter lige ind i juletiden med julekort, julesange... og Charo.


Se Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special herunder:Fra premieredatoen (19. december, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar