Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special

Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special

19/12/2014 | Flixfilm

Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson
Spilletid: 86 min
Land: N/A
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.0

Handling: I en stjerneregn tager Pee-wee sine skøjter på og skøjter lige ind i juletiden med julekort, julesange... og Charo.Se Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar