Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special

Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special

19/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson, Valeria Golino
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: I en stjerneregn tager Pee-wee sine skøjter på og skøjter lige ind i juletiden med julekort, julesange... og Charo.


Se Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pee-wee’s Playhouse: Christmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar