Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pee-wee’s Playhouse

Pee-wee’s Playhouse

18/12/2014 | Flixfilm

Pee-wee’s Playhouse på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Pee-wee Herman bringer sit sceneshow ud til masserne med denne innovative live-action-serie for børn, der inviterer seerne ind i hans spøjse, barnlige verden.

Pee-wee’s Playhouse havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pee-wee’s Playhouse på YouTube.Se Pee-wee’s Playhouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pee-wee’s Playhouse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pee-wee’s Playhouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pee-wee’s Playhouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pee-wee’s Playhouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar