Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peggy Sue Got Married

Peggy Sue Got Married

18/03/2015 | Flixfilm

Se Peggy Sue Got Married på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Kathleen Turner, Nicolas Cage, Barry Miller, Catherine Hicks
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En midaldrende kvinde står over for en skilsmisse og mange ting, hun fortryder, men får chancen for at rejse tilbage i tiden og ændre sin skæbne.


Se Peggy Sue Got Married på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPeggy Sue Got Married havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peggy Sue Got Married ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peggy Sue Got Married herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peggy Sue Got Married er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peggy Sue Got Married stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar