Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peggy Sue Got Married

Peggy Sue Got Married

18/03/2015 | Flixfilm

Peggy Sue Got Married på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Kathleen Turner, Nicolas Cage, Barry Miller
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En midaldrende kvinde står over for en skilsmisse og mange ting, hun fortryder, men får chancen for at rejse tilbage i tiden og ændre sin skæbne.

Peggy Sue Got Married havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peggy Sue Got Married på YouTube.Se Peggy Sue Got Married på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Peggy Sue Got Married ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peggy Sue Got Married stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peggy Sue Got Married, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peggy Sue Got Married er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar