Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pelé

01/12/2017 | Flixfilm

Se Pelé på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Christina Kyi
Skuespillere: Zenn Kyi, Thet Mon Myint, Aung Myint Myat, Kaew Korravee
Spilletid: N/A
Land: Myanmar
Sprog: Burmese, English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Efter en barndom fyldt med modgang tørner en brasiliansk fodboldspiller ind i spillet med uovertruffen fokus og bemærkelsesværdige færdigheder.


Se Pelé på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPelé havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pelé ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pelé herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pelé er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pelé stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar