Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pelé

01/12/2017 | Flixfilm

Pelé på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Christina Kyi
Skuespillere: Zenn Kyi, Thet Mon Myint, Aung Myint Myat
Spilletid: 88 min
Land: Myanmar
Sprog: Burmese, English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efter en barndom fyldt med modgang tørner en brasiliansk fodboldspiller ind i spillet med uovertruffen fokus og bemærkelsesværdige færdigheder.Se Pelé på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pelé havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pelé på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pelé ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pelé stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pelé, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pelé er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar