Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pelican Dreams

Pelican Dreams

01/09/2015 | Flixfilm

Se Pelican Dreams på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Judy Irving
Skuespillere: Mark Bittner, Laura Corsiglia, Jacky Douglas
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter at have været skyld i en stor trafikprop på Golden Gate Bridge begynder pelikanen Gigi et nyt liv blandt andre vilde dyr under ordnede forhold.

Pelican Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pelican Dreams på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pelican Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pelican Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pelican Dreams, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pelican Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar