Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pelican Dreams

Pelican Dreams

01/09/2015 | Flixfilm

Se Pelican Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Judy Irving
Skuespillere: Mark Bittner, Laura Corsiglia, Jacky Douglas, Laurie Harvey
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Efter at have været skyld i en stor trafikprop på Golden Gate Bridge begynder pelikanen Gigi et nyt liv blandt andre vilde dyr under ordnede forhold.


Se Pelican Dreams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPelican Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pelican Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pelican Dreams herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pelican Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pelican Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar