Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pelican Dreams

Pelican Dreams

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Pelican Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Judy Irving
Skuespillere: Mark Bittner, Laura Corsiglia, Jacky Douglas, Laurie Harvey
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Efter at have været skyld i en stor trafikprop på Golden Gate Bridge begynder pelikanen Gigi et nyt liv blandt andre vilde dyr under ordnede forhold.


Se Pelican Dreams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pelican Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pelican Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pelican Dreams herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pelican Dreams er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pelican Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar