Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penalty Kick

Penalty Kick

29/06/2018 | Ingen kommentarer

Se Penalty Kick på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Rodrigo Triana
Skuespillere: Gerardo Bosco, Alejandro de la Rosa, Alfredo Huereca, Eduardo Ibarrola
Spilletid: N/A
Land: Colombia, Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.4

Resumé: En fanatisk fan er overbevist om, at Mexico taber kvalifikationskampen til VM, hvis ikke han er med på stadion, og må træffe et umuligt valg mellem sin familie og kampen.


Se Penalty Kick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Penalty Kick havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Penalty Kick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Penalty Kick herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Penalty Kick er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penalty Kick stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar