Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penalty Kick

Penalty Kick

29/06/2018 | Flixfilm

Se Penalty Kick på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En fanatisk fan er overbevist om, at Mexico taber kvalifikationskampen til VM, hvis ikke han er med på stadion, og må træffe et umuligt valg mellem sin familie og kampen.

Penalty Kick havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Penalty Kick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Penalty Kick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penalty Kick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penalty Kick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penalty Kick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar