Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Penalty

04/07/2020 | Flixfilm

Se Penalty på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Sport
Instruktion: Shubham Singh
Skuespillere: Lukram Smil, Kay Kay Menon, Shashank Arora
Spilletid: 128 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En lovende fodboldspiller på et indisk college drømmer om at spille på landsholdet. Men drømmen er i fare, da han diskrimineres, fordi han stammer fra delstaten Manipur.

Penalty havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Penalty på YouTube.Se Penalty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Penalty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penalty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penalty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penalty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar