Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penguin Bloom

Penguin Bloom

17/09/2021 | Flixfilm

Se Penguin Bloom på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Glendyn Ivin
Skuespillere: Naomi Watts, Griffin Murray-Johnston, Andrew Lincoln
Spilletid: 95 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Mens en mor kæmper med følgerne efter en fæl ulykke, finder hun inspiration hos en tilskadekommen fugl, som familien har taget til sig. Baseret på en sand historie.

Penguin Bloom havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Penguin Bloom på YouTube.Se Penguin Bloom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Penguin Bloom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penguin Bloom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penguin Bloom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penguin Bloom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar