Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penguin Town

Penguin Town

16/06/2021 | Flixfilm

Se Penguin Town på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Patton Oswalt
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En broget flok truede pingviner kommer til en malerisk by i Sydafrika for at parre sig, opfostre unger og blande sig med lokalbefolkningen.

Penguin Town (Pingvinkolonien) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Penguin Town på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Penguin Town (Pingvinkolonien) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penguin Town (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penguin Town, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penguin Town (Pingvinkolonien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar