Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penguins of Madagascar: The Movie

Penguins of Madagascar: The Movie

16/05/2021 | Flixfilm

Penguins of Madagascar: The Movie på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De erfarne spionpingviner Skipper, Kowalski, Rico og Rekrut slår sig sammen med indsatsstyrken Nordenvind for at bekæmpe det onde geni Octavius Brine.Se Penguins of Madagascar: The Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Penguins of Madagascar: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Penguins of Madagascar: The Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Penguins of Madagascar: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penguins of Madagascar: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penguins of Madagascar: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penguins of Madagascar: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar