Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penn & Teller: Fool Us

Penn & Teller: Fool Us

01/07/2021 | Flixfilm

Se Penn & Teller: Fool Us på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: N/A
Instruktion: M.V. Raman
Skuespillere: Gemini Ganesan, Chittor V. Nagaiah, Vyjayanthimala
Spilletid: 173 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den verdensberømte magiske duo bringer deres enestående humor ind i et konkurrenceshow, hvor dygtige illusionister dyster om en stor præmie.

Penn & Teller: Fool Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Penn & Teller: Fool Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Penn & Teller: Fool Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penn & Teller: Fool Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penn & Teller: Fool Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penn & Teller: Fool Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar