Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penny Dreadful

Penny Dreadful

02/05/2017 | Flixfilm

Penny Dreadful på Netflix

Produktionsår: 2014–2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: De klassiske fortællinger om Dracula, Frankenstein m.m. er flettet sammen i denne gyserserie, som udspiller sig i de mørke gader i det victorianske London.

Penny Dreadful (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Penny Dreadful på YouTube.Se Penny Dreadful på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Penny Dreadful (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penny Dreadful (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penny Dreadful, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penny Dreadful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar