Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penny Dreadful

Penny Dreadful

02/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Penny Dreadful på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reeve Carney, Timothy Dalton, Eva Green, Rory Kinnear
Spilletid: 60 min
Land: Ireland, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: De klassiske fortællinger om Dracula, Frankenstein m.m. er flettet sammen i denne gyserserie, som udspiller sig i de mørke gader i det victorianske London.


Se Penny Dreadful på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Penny Dreadful (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Penny Dreadful (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Penny Dreadful herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Penny Dreadful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penny Dreadful (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar