Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penny Dreadful

Penny Dreadful

02/05/2017 | Flixfilm

Se Penny Dreadful på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reeve Carney, Timothy Dalton, Eva Green, Rory Kinnear
Spilletid: 60 min
Land: Ireland, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: De klassiske fortællinger om Dracula, Frankenstein m.m. er flettet sammen i denne gyserserie, som udspiller sig i de mørke gader i det victorianske London.


Se Penny Dreadful på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPenny Dreadful (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Penny Dreadful (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Penny Dreadful herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Penny Dreadful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penny Dreadful (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar