Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penny Paradise

Penny Paradise

22/01/2022 | Flixfilm

Penny Paradise på Netflix

Produktionsår: 1938
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Carol Reed
Skuespillere: Edmund Gwenn, Betty Driver, Jimmy O'Dea
Spilletid: 72 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En slæbebådskaptajn i Liverpool, der tror, at han har vundet en formue på et sportsvæddemål, opsiger sit job og holder en stor fest for familie og venner på en lokal pub.Se Penny Paradise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Penny Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Penny Paradise på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Penny Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penny Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penny Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penny Paradise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar