Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Penny’s Shadow

Penny’s Shadow

17/04/2022 | Flixfilm

Penny’s Shadow på Netflix

Produktionsår: 2014–2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Lisa er sytten år gammel og har et særligt forhold til heste. I al hemmelighed beslutter hun sig for at træne en stærkt traumatiseret sort hingst.

Penny’s Shadow havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Penny’s Shadow på YouTube.Se Penny’s Shadow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Penny’s Shadow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Penny’s Shadow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Penny’s Shadow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Penny’s Shadow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar