Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pentatonix: On My Way Home

Pentatonix: On My Way Home

13/10/2015 | Flixfilm

Se Pentatonix: On My Way Home på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Devin Chanda, Matt Mitchenor, James Rothman
Skuespillere: Pentatonix, Danny Graham, Mitch Grassi, Scott Hoying
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne koncertdokumentar følger de selvudråbte kornørder og nu Grammy-vindende kvintet Pentatonix på deres udsolgte turné i 2015.


Se Pentatonix: On My Way Home på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPentatonix: On My Way Home havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pentatonix: On My Way Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pentatonix: On My Way Home herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pentatonix: On My Way Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pentatonix: On My Way Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar