Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pentatonix: On My Way Home

Pentatonix: On My Way Home

13/10/2015 | Flixfilm

Se Pentatonix: On My Way Home på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Devin Chanda, Matt Mitchenor, James Rothman
Skuespillere: Pentatonix, Danny Graham, Mitch Grassi
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne koncertdokumentar følger de selvudråbte kornørder og nu Grammy-vindende kvintet Pentatonix på deres udsolgte turné i 2015.

Pentatonix: On My Way Home havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pentatonix: On My Way Home på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pentatonix: On My Way Home ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pentatonix: On My Way Home stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pentatonix: On My Way Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pentatonix: On My Way Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar