Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » People Get Eaten

People Get Eaten

26/12/2017 | Flixfilm

Se People Get Eaten på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Erik Clausen
Skuespillere: Bodil Jørgensen, Erik Clausen, Lærke Winther, Jens Andersen
Spilletid: 104 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Hendes datters bryllup nærmer sig, mens en gift men rastløs kvinde oplever, at hendes forudsigelige liv falder fra hinanden, da hendes mand forsvinder.


Se People Get Eaten på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPeople Get Eaten (Mennesker bliver spist) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om People Get Eaten (Mennesker bliver spist) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til People Get Eaten herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til People Get Eaten (Mennesker bliver spist) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at People Get Eaten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar