Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » People Like Us

People Like Us

24/07/2014 | Flixfilm

Se People Like Us på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alex Kurtzman
Skuespillere: Chris Pine, Elizabeth Banks, Michael Hall D'Addario, Michelle Pfeiffer
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Sam erfarer ved sin fars begravelse, at han har en ukendt søster, og han får nu til opgave at overbringe en arv til hende og hendes søn.

People Like Us havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se People Like Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om People Like Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at People Like Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame People Like Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til People Like Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar