Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » People of Tomorrow

People of Tomorrow

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se People of Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Mystery, Thriller
Instruktør: Tomasz Gwincinski
Skuespillere: Jan Kochanowski, Piotr Kaliski, Mariusz Laudanski, Artur Paczesny
Spilletid: 106 min
Land: Poland
Sprog: Polish, English, German
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En belgisk musikfestival tiltrækker mennesker fra alle verdenshjørner til en fantastisk og åbensindet verden af musik, dans og venskab.


Se People of Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


People of Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om People of Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til People of Tomorrow herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til People of Tomorrow er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at People of Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar