Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » People Places Things

People Places Things

01/11/2021 | Flixfilm

Se People Places Things på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Jim Strouse
Skuespillere: Jemaine Clement, Regina Hall, Jessica Williams
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da hans kone forlader ham, forsøger en tegneserietegner at bevare sin forstand, mens han opdrager deres tvillingepiger, håndterer to jobs og genstarter sit liv.

People Places Things havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til People Places Things på YouTube.Se People Places Things på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om People Places Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at People Places Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame People Places Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til People Places Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar