Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » People You May Know

People You May Know

28/02/2017 | Flixfilm

Se People You May Know på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: J.C. Falcón
Skuespillere: Sean Maher, Andrea Grano, Mark Cirillo
Spilletid: 101 min
Land: United States, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Adskillige venners kastes ud kaos, da en kvinde bliver gravid med sin mands homoseksuelle, bedste ven efter et fordrukkent engangsknald.

People You May Know havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se People You May Know på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om People You May Know ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at People You May Know stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame People You May Know, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til People You May Know er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar