Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peppa Pig

Peppa Pig

10/07/2019 | Flixfilm

Se Peppa Pig på Netflix

Indspilningsår: 2004–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Sparkes, Morwenna Banks, Richard Ridings, Oliver May
Spilletid: 9 min
Land: UK
Sprog: English, Welsh
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Tag med den modige lille gris Peppa og hendes familie og venner på deres mange eventyr, som beviser, at der altid er noget at lære og grine af.


Se Peppa Pig på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPeppa Pig (Gurli Gris) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peppa Pig (Gurli Gris) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peppa Pig herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peppa Pig (Gurli Gris) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peppa Pig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar