Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peppa Pig

Peppa Pig

10/07/2019 | Flixfilm

Peppa Pig på Netflix

Produktionsår: 2004–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Sparkes, Richard Ridings, Morwenna Banks
Spilletid: 9 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Welsh
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Tag med den modige lille gris Peppa og hendes familie og venner på deres mange eventyr, som beviser, at der altid er noget at lære og grine af.

Peppa Pig (Gurli Gris) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peppa Pig på YouTube.Se Peppa Pig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Peppa Pig (Gurli Gris) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peppa Pig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peppa Pig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peppa Pig (Gurli Gris) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar