Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Percentage

Percentage

15/10/2016 | Flixfilm

Se Percentage på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Alex Merkin
Skuespillere: Cam'ron, Omar Gooding, Ving Rhames, Macy Gray
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: To initiativrige slyngler planlægger et kup i Miami, hvor de hurtigt vækker interesse hos politiet og vrede hos de magtfulde, lokale forbrydere.


Se Percentage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Percentage havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Percentage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Percentage:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Percentage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Percentage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar