Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

15/10/2018 | Flixfilm

Se Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Riley Wake, Sammy Carroll, Jessica Jose-Nickerson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da Percy Jackson opdager, at han er søn af Poseidon, begiver han sig ud på et actioneventyr for at redde sin mor.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (Lyntyven) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief på YouTube.Se Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (Lyntyven) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (Lyntyven) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar