Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Perdida

23/10/2020 | Flixfilm

Perdida på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Horror
Instruktion: Víctor Vila
Skuespillere: Elias El Jorfi, Anna Sànchez, Pep Vila
Spilletid: 16 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Antonio leder efter sin kidnappede datter og starter en lavine, der påvirker en masse mennesker, da han får manøvreret sig ind som fange i et colombiansk fængsel.

Perdida (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Perdida på YouTube.Se Perdida på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Perdida (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perdida (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perdida, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perdida er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar