Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Perdida

09/08/2018 | Flixfilm

Se Perdida på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Alejandro Montiel
Skuespillere: Mara Alberto, Carlos Alcantára, Juan Ignacio Cane, Pedro Casablanc
Spilletid: 103 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En politikvinde, hvis barndomsven forsvandt i Patagonien for mange år siden, starter en ny eftersøgning for at finde svar, men hun kommer selv i livsfare.


Se Perdida på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPerdida havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perdida ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perdida herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Perdida er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perdida stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar