Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Perdida

09/08/2018 | Flixfilm

Se Perdida på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Alejandro Montiel
Skuespillere: Mara Alberto, Carlos Alcantára, Juan Ignacio Cane, Pedro Casablanc
Spilletid: 103 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En politikvinde, hvis barndomsven forsvandt i Patagonien for mange år siden, starter en ny eftersøgning for at finde svar, men hun kommer selv i livsfare.

Perdida havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Perdida på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Perdida ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perdida stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perdida, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perdida er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar