Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Perdono

13/05/2021 | Flixfilm

Perdono på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Ettore Maria Fizzarotti
Skuespillere: Caterina Caselli, Fabrizio Moroni, Nino Taranto
Spilletid: 114 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Livet bliver indviklet for Laura, hendes kæreste Federico og hendes kusine Caterina, da Caterina får succes som sanger.Se Perdono på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Perdono havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Perdono på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Perdono ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perdono stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perdono, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perdono er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar