Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perfect Friday

Perfect Friday

06/02/2022 | Flixfilm

Perfect Friday på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Peter Hall
Skuespillere: Ursula Andress, Stanley Baker, David Warner
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En bankmand, som er på spanden, beder sin glamourøse elskerinde og hendes fattiglus af en mand om hjælp til at gennemføre et raffineret røveri og flygte ud af landet.

Perfect Friday havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Perfect Friday på YouTube.Se Perfect Friday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Perfect Friday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfect Friday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perfect Friday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perfect Friday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Perfect Friday

  1. Susan baltzer - kl. 15:09, 21-02-2022:

    Morsomt og med gode skuespillere.
    Engelsk
    “stiff upper lip”

Skriv kommentar