Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perfect Health

Perfect Health

10/03/2021 | Flixfilm

Perfect Health på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Anca Damian
Skuespillere: Cristian Bota, Toma Cuzin, Anghel Damian
Spilletid: 109 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En advokat undersøger de sidste dage i sin fars liv. Faderen var dommer, og hans mystiske død får advokaten til at mistænke den unge enke.

Perfect Health havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Perfect Health på YouTube.Se Perfect Health på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Perfect Health ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfect Health stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perfect Health, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perfect Health er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar