Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perfect Match

Perfect Match

14/02/2023 | Flixfilm

Perfect Match på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Lachey, Francesca Farago, Dom Gabriel
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Par, som beviser deres kompatibilitet, får magten til at skabe eller ødelægge andre matches i denne strategiske og forførende datingkonkurrence.Se Perfect Match på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Perfect Match (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Perfect Match på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Perfect Match (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfect Match (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perfect Match, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perfect Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar