Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perfect Stranger

Perfect Stranger

20/12/2017 | Flixfilm

Se Perfect Stranger på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: James Foley
Skuespillere: Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Richard Portnow
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Ro risikerer sit eget liv for at afsløre identiteten på en fremmed, der lurer på internettet og måske ligger inde med svaret på hendes venindes mord.


Se Perfect Stranger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPerfect Stranger havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perfect Stranger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perfect Stranger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Perfect Stranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfect Stranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar