Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perfect Stranger

Perfect Stranger

20/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Perfect Stranger på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: James Foley
Skuespillere: Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Richard Portnow
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Ro risikerer sit eget liv for at afsløre identiteten på en fremmed, der lurer på internettet og måske ligger inde med svaret på hendes venindes mord.


Se Perfect Stranger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Perfect Stranger havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perfect Stranger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perfect Stranger herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Perfect Stranger er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfect Stranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar