Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perfect Strangers

Perfect Strangers

20/01/2022 | Flixfilm

Perfect Strangers på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Wissam Smayra
Skuespillere: Nadine Labaki, Mona Zaki, Eyad Nassar
Spilletid: 1 min
Land: Lebanon, Egypt, United Arab Emirates
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Et middagsselskab tager en drejning, da vennerne beslutter at efterlade deres ulåste telefoner på bordet, hvilket afslører saftige interaktioner og mørke hemmeligheder.

Perfect Strangers havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Perfect Strangers på YouTube.Se Perfect Strangers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Perfect Strangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfect Strangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perfect Strangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perfect Strangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar