Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perfume Imaginary Museum “Time Warp”

Perfume Imaginary Museum “Time Warp”

23/04/2021 | Flixfilm

Se Perfume Imaginary Museum “Time Warp” på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne visuelt fantastiske optræden var højdepunktet på Perfumes P.O.P Festival – fejringen af den japanske poptrios 20-års jubilæum, som foregik online.

Perfume Imaginary Museum “Time Warp” havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Perfume Imaginary Museum “Time Warp” på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Perfume Imaginary Museum “Time Warp” ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfume Imaginary Museum “Time Warp” stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perfume Imaginary Museum “Time Warp”, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perfume Imaginary Museum “Time Warp” er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar