Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Perfume

21/12/2018 | Flixfilm

Se Perfume på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Friederike Becht, Natalia Belitski, Oskar Belton, Leon Lukas Blaschke
Spilletid: 45 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da en sangerinde bliver fundet myrdet og med sine duftkirtler skåret ud, efterforsker betjente en gruppe venner, som gik på privatskole med hende.


Se Perfume på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPerfume (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perfume (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perfume herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Perfume er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfume (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar