Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Perfume

21/12/2018 | Flixfilm

Se Perfume på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Friederike Becht, Natalia Belitski, Oskar Belton, Leon Lukas Blaschke
Spilletid: 45 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da en sangerinde bliver fundet myrdet og med sine duftkirtler skåret ud, efterforsker betjente en gruppe venner, som gik på privatskole med hende.

Perfume (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Perfume på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Perfume (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perfume (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perfume, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perfume er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar