Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Period. End of Sentence.

Period. End of Sentence.

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Period. End of Sentence. på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Rayka Zehtabchi
Skuespillere: Ajeya, Anita, Gouri Choudari, Shabana Khan
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: På landet i Indien, hvor menstruation stadig er stigmatiseret, fremstiller en gruppe kvinder billige hygiejnebind på en ny maskine og kæmper for økonomisk uafhængighed.


Se Period. End of Sentence. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Period. End of Sentence. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Period. End of Sentence. stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar