Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Period. End of Sentence.

Period. End of Sentence.

15/02/2019 | Flixfilm

Se Period. End of Sentence. på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Rayka Zehtabchi
Skuespillere: Ajeya, Anita, Gouri Choudari, Shabana Khan
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: På landet i Indien, hvor menstruation stadig er stigmatiseret, fremstiller en gruppe kvinder billige hygiejnebind på en ny maskine og kæmper for økonomisk uafhængighed.

Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Period. End of Sentence. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Period. End of Sentence. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Period. End of Sentence., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar