Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Period. End of Sentence.

Period. End of Sentence.

15/02/2019 | Flixfilm

Period. End of Sentence. på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Rayka Zehtabchi
Skuespillere: Ajeya, Anita, Gouri Choudari
Spilletid: 26 min
Land: United States
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: På landet i Indien, hvor menstruation stadig er stigmatiseret, fremstiller en gruppe kvinder billige hygiejnebind på en ny maskine og kæmper for økonomisk uafhængighed.Se Period. End of Sentence. på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Period. End of Sentence. på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Period. End of Sentence. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Period. End of Sentence., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar