Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Period. End of Sentence.

Period. End of Sentence.

15/02/2019 | Flixfilm

Se Period. End of Sentence. på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Rayka Zehtabchi
Skuespillere: Ajeya, Anita, Gouri Choudari, Shabana Khan
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: På landet i Indien, hvor menstruation stadig er stigmatiseret, fremstiller en gruppe kvinder billige hygiejnebind på en ny maskine og kæmper for økonomisk uafhængighed.


Se Period. End of Sentence. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPeriod. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Period. End of Sentence. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Period. End of Sentence. (Menses: Historien om en revolution) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Period. End of Sentence. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar