Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Periodedramaet ‘The Empress’ får flere afsnit

Periodedramaet ‘The Empress’ får flere afsnit

10/11/2022 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort, at det den historiske drama ‘The Empress’ vender tilbage på streamingtjenesten med en sæson 2.

Det sker efter, at den tysk Netflix-serie er blevet et uventet internationalt streaminghit.

Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Første sæson af ‘The Empress’ aka ‘Die Kaiserin’ havde premiere på Netflix den 29. september, og handler om den rebelske Elisabeth, der træder ind i en verden fyldt med spændinger og intriger ved hoffet i Wien, da hun falder for kejser Franz og bliver hans umage brud.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Danmark opnåede serien også stor popularitet og strøg i dagene efter premieren op på en andenplads over de mest sete serier hos de danske Netflix-medlemmer.

Netflix-chefen for indhold i landende Tyskland, Østrig og Schweiz, udtaler i forlængelse med annonceingen af sæson 2; “Det er vidunderligt at se, at vores helt egen fortolkning af denne populære historiske karakter, har skabt interesse og entusiasme blandt så mange mennesker. Det viser, at folk gerne vil se mere til Elisabeth.”

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

I hovedrollen som den østrigske kejserinde Elisabeth ses Devrim Lingnau, mens også Philip Froissant, Johannes Nussbaum, Almila Bagriacik og Jördis Triebel medvirker. Alle vil vende tilbage i anden sæson af ‘The Empress.’

Der er ingen oplysninger om hvornår det forventes, at de nye afsnit af ‘The Empress’ får premiere.

Se ‘The Empress‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar