Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perks of Being a Wallflower

Perks of Being a Wallflower

01/12/2015 | Flixfilm

Se Perks of Being a Wallflower på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Stephen Chbosky
Skuespillere: Logan Lerman, Dylan McDermott, Kate Walsh, Patrick de Ledebur
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En genert studerende, der kæmper med depression, prøver at håndtere sin bedste vens selvmord og sin første store kærlighed i denne historie om at blive voksen.


Se Perks of Being a Wallflower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPerks of Being a Wallflower havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perks of Being a Wallflower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perks of Being a Wallflower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Perks of Being a Wallflower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perks of Being a Wallflower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Perks of Being a Wallflower

  1. Simon - kl. 12:13, 01-12-2015:

    Hvornår kommer der flere episoder af falling skies?

  2. Jonas - kl. 01:02, 02-12-2015:

    Først vil jeg lige sige, at jeg desværre ærgre mig lidt over resuméet af denne film, da jeg ikke synes det er helt korrekt.
    Når det så er sagt, så er denne film ren klasse. Jeg har den på dvd, men måtte alligevel se den, da jeg så den var kommet herind på Netflix.

    Skriv kommentar