Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Perks of Being a Wallflower

01/12/2015 | 2 kommentarer

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Stephen Chbosky
Skuespillere: Logan Lerman, Dylan McDermott, Kate Walsh, Patrick de Ledebur
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.0

Resumé: En genert studerende, der kæmper med depression, prøver at håndtere sin bedste vens selvmord og sin første store kærlighed i denne historie om at blive voksen.


Se Perks of Being a Wallflower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Perks of Being a Wallflower havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perks of Being a Wallflower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perks of Being a Wallflower herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Perks of Being a Wallflower er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Perks of Being a Wallflower stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til Perks of Being a Wallflower

  1. Simon - kl. 12:13, 01-12-2015:

    Hvornår kommer der flere episoder af falling skies?

  2. Jonas - kl. 01:02, 02-12-2015:

    Først vil jeg lige sige, at jeg desværre ærgre mig lidt over resuméet af denne film, da jeg ikke synes det er helt korrekt.
    Når det så er sagt, så er denne film ren klasse. Jeg har den på dvd, men måtte alligevel se den, da jeg så den var kommet herind på Netflix.

    Skriv kommentar