Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perks of Being a Wallflower

Perks of Being a Wallflower

01/12/2015 | Flixfilm

Perks of Being a Wallflower på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama
Instruktion: Stephen Chbosky
Skuespillere: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En genert studerende, der kæmper med depression, prøver at håndtere sin bedste vens selvmord og sin første store kærlighed i denne historie om at blive voksen.Se Perks of Being a Wallflower på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Perks of Being a Wallflower havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Perks of Being a Wallflower på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Perks of Being a Wallflower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perks of Being a Wallflower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Perks of Being a Wallflower, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Perks of Being a Wallflower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Perks of Being a Wallflower

  1. Simon - kl. 12:13, 01-12-2015:

    Hvornår kommer der flere episoder af falling skies?

  2. Jonas - kl. 01:02, 02-12-2015:

    Først vil jeg lige sige, at jeg desværre ærgre mig lidt over resuméet af denne film, da jeg ikke synes det er helt korrekt.
    Når det så er sagt, så er denne film ren klasse. Jeg har den på dvd, men måtte alligevel se den, da jeg så den var kommet herind på Netflix.

Skriv kommentar