Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Persona

16/07/2023 | Flixfilm

Persona på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Ingmar Bergman
Skuespillere: Bibi Andersson, Liv Ullmann, Margaretha Krook
Spilletid: 83 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: For at opnå en mere effektiv behandling drager en ung sygeplejerske ved navn Alma og hendes patient til et afsidesliggende sommerhus, hvor en af dem bliver udredt.Se Persona på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Persona havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Persona på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Persona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Persona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Persona, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Persona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar