Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Persona

05/04/2019 | Flixfilm

Se Persona på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ji-eun Lee
Spilletid: 20 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En udforskning af forskellige karakterer i en udvalgt samling på fire værker af anmelderroste koreanske instruktører.


Se Persona på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPersona (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Persona (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Persona herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Persona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Persona (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar