Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Personal Effects

Personal Effects

20/12/2013 | Flixfilm

Se Personal Effects på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: David Hollander
Skuespillere: Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher, Kathy Bates, Spencer Hudson
Spilletid: 106 min
Land: USA, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en ung wrestler finder hans søster myrdet, planlægger han at få hævn - indtil han møder en ældre kvinde som tilbyder ham trygge rammer.


Se Personal Effects på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPersonal Effects havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Personal Effects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Personal Effects herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Personal Effects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Personal Effects stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar