Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Personal Shopper

Personal Shopper

30/05/2019 | Flixfilm

Se Personal Shopper på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Olivier Assayas
Skuespillere: Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz, Anders Danielsen Lie
Spilletid: 105 min
Land: France, Germany, Czech Republic, Belgium
Sprog: English, French, Swedish, German
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Et synsk medie tager et job som personlig shopper for en forkælet berømthed for at komme i kontakt med ånden til den bror, som ejede hendes arbejdsgivers hjem.

Personal Shopper havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Personal Shopper på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Personal Shopper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Personal Shopper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Personal Shopper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Personal Shopper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar