Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Persuasion

Persuasion

15/07/2022 | Flixfilm

Persuasion på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Carrie Cracknell
Skuespillere: Richard E. Grant, Henry Golding, Ben Bailey Smith
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Otte år efter Anne Elliot blev overtalt til ikke at gifte sig med en flot mand fra beskedne kår, mødes de igen. Griber hun chancen for at opleve kærligheden denne gang?

Persuasion havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Persuasion på YouTube.Se Persuasion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Persuasion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Persuasion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Persuasion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Persuasion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar