Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perú: Tesoro Escondido

Perú: Tesoro Escondido

25/11/2017 | Flixfilm

Se Perú: Tesoro Escondido på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det er et land gennemsyret af kulturelle traditioner, der strækker sig mere end 1000 år tilbage. Men Peru er også et land med overraskende naturrigdomme.


Se Perú: Tesoro Escondido på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPerú: Tesoro Escondido havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perú: Tesoro Escondido ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perú: Tesoro Escondido herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Perú: Tesoro Escondido er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perú: Tesoro Escondido stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar