Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Perú: Tesoro Escondido

Perú: Tesoro Escondido

25/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Perú: Tesoro Escondido på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Det er et land gennemsyret af kulturelle traditioner, der strækker sig mere end 1000 år tilbage. Men Peru er også et land med overraskende naturrigdomme.


Se Perú: Tesoro Escondido på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Perú: Tesoro Escondido havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Perú: Tesoro Escondido ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Perú: Tesoro Escondido herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Perú: Tesoro Escondido er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Perú: Tesoro Escondido stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar