Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pestkop

20/11/2022 | Flixfilm

Pestkop på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Family, Thriller
Instruktion: Sjoerd de Bont
Skuespillere: Roan van Dam, Maaike Bakker, Tara Hetharia
Spilletid: 85 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en gymnasieelev besøger en spåkone, bliver han konfronteret med konsekvenserne af mobning og de varige effekter på hans klassekammerater.

Pestkop havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pestkop på YouTube.Se Pestkop på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pestkop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pestkop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pestkop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pestkop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar