Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pet Fooled

Pet Fooled

01/04/2017 | Flixfilm

Se Pet Fooled på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Kohl Harrington
Skuespillere: N/A
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne film, som bliver kommenteret af to anerkendte dyrlæger, undersøger den uregulerede katte- og hundemadsbranche og dens negative påvirkning af dyrs helbred.


Se Pet Fooled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPet Fooled havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pet Fooled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pet Fooled herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pet Fooled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pet Fooled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar