Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pet Sematary

Pet Sematary

19/08/2020 | Flixfilm

Se Pet Sematary på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Skuespillere: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Jeté Laurence
Spilletid: 101 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Creed-familien opdager en dyster begravelsesplads bag deres nye hus i Maine. En række tragiske begivenheder afslører snart stedets frygtindgydende kræfter.


Se Pet Sematary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pet Sematary havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pet Sematary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pet Sematary:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pet Sematary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pet Sematary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar